Kinderwagens

De kinderwagens van Ding zijn van alle gemakken voorzien en je haalt gelijk een hele travelset in huis! De Ding Joye en Felix worden namelijk beide geleverd met reiswieg én een groep 0- autostoel. De adapterset wordt er gewoon bijgeleverd! Daarnaast wordt een aantal handige accessoires meegeleverd. De kinderwagens zijn gemaakt met oog op kwaliteit en comfort. Je wisselt gemakkelijk de reiswieg met de wandelwageninzet en de autostoel. Je rijdt gemakkelijk weg op ieder terrein met een van onze kinderwagens!

Kinderwagens

Fenix Kinderwagen

Met de Fenix kinderwagen weet je zeker dat je van alle gemakken voorzien bent tijdens een wandeling. Verkrijgbaar in zwart, grijs en zwart/rosé.
Kinderwagens

Amigo Tandem Duowagen

De Amigo Tandem duowagen is de ideale kinderwagen voor een tweeling of een baby en peuter. Verkrijgbaar in zwart/zilver en zwart/rosé.
Kinderwagens

Amigo Reiswieg

Met de Amigo reiswieg is de Amigo Tandem Duowagen (link) vanaf de geboorte te gebruiken. De ruime reiswieg heeft een comfortabel matrasje waarvan de bovenkant omhoog te zetten is. Verkrijgbaar in zwart/zilver en zwart/rosé.
Kinderwagens

Joye Kinderwagen

6800
De Joye kinderwagen is een geheel complete set die bestaat uit een wandelwagen, reiswieg en een autostoel. De kinderwagen wordt geleverd inclusief bijpassende luiertas, matras voor reiswieg en beenkap. Verkrijgbaar in zwart en grijs.
Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text